zondag 19 oktober 2014

Ka heeft geen tattoo

Wat? Hebben die twee al tatoeages?!
Ik heb het wel eens vaker gezegd: een van mijn betere vriendinnen en ik hebben een rauw randje zoals we dat zelf noemen. We zien er keurig uit, maar ondertussen vinden we Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Peppers wel een heel leuke man. Ondanks dat ie met Henk Schiffmacher, ook al zo'n geweldige kerel, door Borneo zwierf en er zwaar doorheen zat zonder verdovende middelen. En ondanks zijn coole tatoeages. Of misschien wel: dankzij die coole tatoeages.

Vroeger had ik een scharrel met tatoeages op zijn arm. Van die jaren-vijftig-vrouwen. Gewoon klats, op zijn onderarm. Geweldig vond ik dat. Ik benadruk dat dat de tijd was dat tatoeages helemaal niet in waren. Tegenwoordig is het vreemd als je er geen hebt. In het zwembad kijk ik mijn ogen uit. Wat ik niet allemaal voorbij zie komen.... duizelingwekkend. Sommige hebben ware kunstwerken op hun lijf. Maar het merendeel loopt met troep.

Of ik nooit heb overwogen er eentje te nemen? Jazeker wel. Maar waarom niet gedaan dan? Nou omdat.... Lees maar: http://www.damespraatjes.nl/2014/ka-heeft-geen-tatoeage